Családi pincészet, kézműves borokkal a Pannonhalmi Borvidéken, Győrújbaráton.
A pincészetet Deé Géza alapította 1984-ben. Szakmai tapasztalatát a Badacsony vidéki Pincegazdaság győri kirendeltségénél, majd a Csopaki Termelőszövetkezetnél szerezte. A családi gazdaságban édesapámmal és nővéremmel (Kata) dolgozunk. Mára összesen 18 ha-t művelünk, melyből 16 ha saját tulajdon. Szőlőink nem csak Győrújbaráton helyezkednek el, hanem a környező településeken is, Tényőn és Győrszemerén. A borok mennyisége megközelítőleg 800 hl.
A termesztett fajták közt megtalálhatók a vidék jellegzetes fajtái, mint az Olaszrizling, Rajnai rizling, Chardonnay, Tramini, de ezek mellett kiváló borok készülnek Irsai Olivérből, Sauvignon Blanc-ból. Rosé és vörösbor készül a Kékfrankos és Merlot fajtákból.
Két éve már magunk válogatjuk és szárítjuk a szőlőmagot, így abból – a borvidéken elsőként – saját szőlőmagolajat és szőlőmaglisztet készítünk.
Üdvözlettel: Deé János, szőlész–borász