2015.05.13.
Több tucat bor, kézműves gasztro termékek, kapcsolatépítés, érdekfeszítő workshopok – a Business Wine következő állomása a megújult Vigadóban lesz, május 23-án.
Ismert tény, hogy a bor és a gasztronómia összehozza az embereket, és az is, hogy a sikeres üzletek jelentős része fehér asztal mellett születik – mindezt az élményt és lehetőséget komplexen nyújtja számotokra a Business Wine rendezvénysorozat, melynek hónapról-hónapra Budapest legeszebb helyszínei adnak otthont.
A Kempinski Hotel, a Duna Palota, és a Gresham Palota után, a patinás Pesti Vigadó épüeletébe költözik a rendezvény. Az állandó tematika része az üzlet és a bor, ami ezúttal a természet témakörrel egészül ki.
Ennek jegyében az este során Keresztesi Zoltán borásztól megtudhatjátok, hogy mi a különbség a természetes és az ipari borok között, és Klopfer Csaba kommunikációs igazgató, coach előadásában arra is fény derül, hogy miként lehet a sportból tanultakat átültetni az üzleti életbe. A szünetekben levezetésként megtekinthetitek az IKON Image International - Horoscope fotó kiállítást.
Kinek szól a rendezvény?
A szervezők mehatározása szerint: ambicíózus fiataloknak, vállakozóknak, üzletembereknek, cégvezetőknek, akik szeretnek ismerkedni, kapcsolatot építeni, tapasztalatot cserélni, tanulni, bort kóstolni, és kedvelik az ínyenc hazai ízeket.
A Business Wineon a regisztráción túl semmi sem kötelező, de tapasztalataink szerint éppen úgy érdemes részt venni a workshopokon, mint a Business Contact Community programján: a szervezett kapcsolatépítésen, ahol rapidrandi-szerűen ismertethetitek a tevékenységeteket, és szerezhetettek új megbízókat, kapcsolatokat. Ráadásul közben a boros poharatoktól sem kell megszabadulnotok.
Borok és ízek
A borászatok és a gasztronómiai kiállítók kizárólag meghívásos alapon vehetnek részt az eseményen, így garantálják a szervezők a minőséget. Ugyanakkor ez egy misszió is, hiszen a nagyok mellett kevésbé ismert termelőknek is helyet adnak.
A májusi rendezvény kiemelt borvidéke lesz Somló, ahonnan több, mint 20 borász nedűit ízlelhetitek meg. Emelett többek között Villányból, Egerből, Tokajból, Badacsonyból, Szekszárdról, Zalából érkező borászatokkal találkozhattok majd. Ráadásként a Borszakkör standjánál játékos formában kipróbálhatjátok, hogy milyen is az a vak tesztelés.
A gasztro-vonal is ígéretesnek bizonyul. Megismerhetitek például az Illa kézműves csokoládékat és bonbonokat, amelyekből mi a pálinkás változatokra esküszünk, de jelen lesz egy másik nagy kedvencünk is: Kocsis Bálint mesterszakács, a CSIKOS lekvárcsalád kitalálója és készítője. Továbbá megkóstolhatjátok a Gellért Majorból származó prémiumkategóriás szürkemarha, racka juh és kecske húskészítményeket is, a frappáns nevű Nemmindegy - Kézzel Készült Vajas Kekszeket, valamint a Vitéz Kürtős kalácsait, és a Nespresso kávéit.
Program:
18:00 A rendezvény kezdete
18:00 - 22:30 Sétáló borkóstoló és gasztronómiai élmény kóstoló
18:30 - 19:00 Workshop1: természetes vezetés, avagy mit lehet tanulni a sportból, és azt hogyan lehet átültetni az üzleti életbe?
19:00 - 19:30 Workshop2: élmény alapú tanulás és játék a munkában
19:30 - 20:00 Workshop3: értékesítés helyett, működő üzleti kapcsolatok.
20:00 - 20:30 Workshop4: szőlő, bor vagy labor? Avagy természetes és ipari borok
20:30 - 21:30 A BCC bemutatja: üzlet, egy pohár bor mellett - szervezett kapcsolatépítés
22:30 A rendezvény vége
Hasznos információk:
Időpont: 2015.05.23., szombat, 18:00-22:30
Helyszín: Pesti Vigadó, Budapest, V. kerület, Vigadó tér 2.
Jegyekért és regisztrációért katt ide.
További részleteket itt találtok.
A FB-on itt tudtok csatlakozni az eseményhez.