maul@maul.hu
A Maul Pincészet története 1999-re nyúlik vissza, akkoriban még kicsiny, 1.5 hektáros birtokon, családommal együtt kezdtem a borászkodást. Azóta nemcsak egyedi boraim lettek népszerűek a borkedvelők körében szerte az országban, de a Pincészethez tartozó vendéglőnk, a Lator Konyhája is fontos megálló lett a Villányba érkezőknek.
A Maul Pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. Boraim készítése során a kézműves borászat nemes és Villányban régóta élő hagyományait elegyítem a korszerű borászati módszerekkel. A borvidék legjobb dűlőiből származó, terméskorlátozott szőlőtermésből nagy odafigyeléssel készítem boraimat, nemcsak a minőség, de az egyedi jellemzők megtartásával is.
Mottóm:
"Nem tudom, mit élvezek jobban, az élvezet hajszolását vagy a hajsza élvezetét..."