Családunk több mint száz éve készít borokat Tokaj-Hegyalján, Sárospatakon a Ciróka Dűlőben. Fő fajtánk a Furmint, de készítünk Sárga Muskotályt is, mely illatossága és könnyedsége miatt a hölgyek kedvence.
A minőségi bor elkötelezett hívei vagyunk, melyet mind a szőlőben alkalmazott módszerekben, mind a feldolgozás technológiájában igyekszünk a gyakorlatban is megvalósítani. Organikusan műveljük a szőlőt, erős terméskorlátozással. A dűlőszelekciónak köszönhetően úgy bánhatunk az egyes fajtákkal, ahogy azt a szőlő kívánja.
A boron kívül a birtok elhalmoz minket egyéb terményekkel, melyet igyekszünk meghálálni a földnek. A zöldszőlő válogatásakor Verjust készítünk, mely a gasztronómiában egyre kedveltebb salátákhoz, öntetekhez.
A törkölyből pálinkát illetve szőlőmagolajat készítünk. Törkölyünk a II. Gyulai Világkupán aranyérmes lett.